Van Garritsen
Van Garritsen - Releases
Van Garritsen - Bio
Van Garritsen - Stream
Van Garritsen - Illustraties
Van Garritsen - Releases
Van Garritsen - Bio
Van Garritsen - Stream
Van Garritsen - Illustraties
Van Garritsen - Prairie Taste

“Prairie Taste”

Prairie Taste is een voorproefje van echte Prairie Muziek! Country gecombineerd met rock ’n roll, afkomstig uit de Nederlandse Achterhoek. En dat smaakt naar meer! Een muzikaal sfeertje geschikt voor iedere truckcabine, veranda en alternatief café.

Van Garritsen - The Garbage Man

“The Garbage Man”

De eerst single die ik heb uitgebracht als ‘Van Garritsen’. Een flinke binnenkomer met een smerig, maar catchy riff.

Van Garritsen - Dat is Vintage

“Dat is Vintage”

Heb jij stiekem ook een voorliefde voor oude pröttel (spullen). Dat je bij het zien van een oude kast denkt…Dat is niet old, dat is Vintage! Zelf meegemaakt en de waarheid gezien, daar gaat dit nummer over! Zet dat olde grei niet aan de kant, maar geef het nog een kans! De boodschap vertaald via een muzikaal nummer vol toffe deuntjes die menige drang aanspoort om naar de kringloop te gaan.

Van Garritsen - Running

“Running”

Als onderdeel van het aankomende album ‘Prairie Muziek Vol. I’ is de single ‘Running’ de nieuwe release van Van Garritsen. We rennen allemaal wel ergens voor weg, dit gaat over die drang. Alles neerleggen en wegwezen. Of je het doet of niet, we kennen het gevoel. Met een catchy slide gitaarriff knal je het nummer in en in vlotte vaart zie je de lyrics voorbij zweven.

Van Garritsen - Now I've Gone

“Now I’ve Gone”

Het werd hoog tijd om een nummer nummer over een ‘Gunslinger’ te schrijven. Een fictief verhaal die muzikaal het einde van een lange en zware carrière van een echte ‘outlaw’ volgt. Over bergen, door valleien en vele prairies lang. Onderweg naar huis, helaas was er maar één welbekende uitkomst voor dit verhaal. ‘Now I’ve Gone’ is onderdeel van het aankomende album ‘Prairie Muziek’. Geniet van deze Western sfeer.

Prairie Muziek Vol.I

“Prairie Muziek Vol.I”

Het eerste album! Geniet jij ook zo van Country & Western sferen? Zoek je passende muziek om naar te luisteren bij het kampvuur, op de veranda, in je schommelstoel, in de truck of op de trekker?

Dan is dit de Cowboy sound die je zoekt! Yeeehaaa so go ahead and give it a listen.

Blinkers - Van Garritsen

“Blinkers”

Tja dan lig je in bed met koorts en komt er een idee voor een tof deuntje voorbij. 

Één spraakopname en een kleine notitie zijn uiteindelijk uitgewerkt tot een lekker chill melancholisch liedje waar je prima bij kan ‘uitzoomen’ 🪐

Van Garritsen - Running

“Mexico”

Weer een prima toevoeging aan ‘Prairie Muziek’ !! Een nummer dat gaat over een veelgebruikt thema uit Amerikaanse films….vluchten naar MEXICO! + een bonustrack ‘I Like What I Like’.

🔥HELL YEAH DIT IS ⚡RIFFALICIOUS⚡ Luister m’n nieuwe track 🌶JALAPEÑO🌶⚡…… voor het trainen van die luie nekschudspieren🤘 🔄🤘 We staan even op van de veranda en gaan op de hevige tour. Lekker toch! 🤘🤘🤘

“JALAPEÑO”

HELL YEAH DIT IS RIFFALICIOUS.

🌶JALAPEÑO🌶⚡

…… voor het trainen van die luie nekschudspieren. We staan even op van de veranda en gaan op de hevige tour. Lekker toch! 

Ruige Riffs

“Ruige Riffs”

🔥 𝙎𝙊𝙁𝙏𝙄𝙀𝙏𝙄𝙅𝘿 𝙄𝙎 𝙊𝙑𝙀𝙍!!! 🔥🌋❌

Het weer hoog tijd om een aantal demo’s af te maken die nog op dat kromme, scheve plankje lagen boven mijn bed. Doe je nek een plezier en schud hem even flink los met de nieuwe plaat ⚡𝕽𝖚𝖎𝖌𝖊 𝕽𝖎𝖋𝖋𝖘 ⚡

Van Garritsen - Stream
Van Garritsen - Videos

Bekijk de de muziekvideo’s

Share This